З Запоріжжя тепер можна буде літати до Одеси та Львова (2021-03-02)

Вже з 29 травня запоріжці та мешканці сусідніх областей зможуть з Міжнародного аеропорту «Запоріжжя» полетіти до Одеси та Львова. Вартість квитків складатиме від 609 гривень. Про це написав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

Навіть в умовах коронакризи запорізький аеропорт продовжує розвиватися. Зокрема цього року Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» планує обслужити 550-570 тисяч пасажирів, що перевищує не лише показники «кризового» 2020, але й 2019 року. Досягти цього планується у тому числі й за рахунок відкриття нових та відновлення роботи призупинених рейсів. Важливим кроком у цьому напрямку має стати відкриття двох нових внутрішніх рейсів українського лоукосту SkyUp.

Міський голова Володимир Буряк повідомив сьогодні на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», що з 29 травня з Міжнародного аеропорту «Запоріжжя» можна буде літати до Одеси та Львова. Рейси здійснюватиме авіакомпанія SkyUp щосереди та щосуботи. Вартість квитків – від 609 гривень.

Міський голова наголосив, що це саме ті внутрішні напрямки, про відкриття яких просили не лише запоріжці, а й мешканці інших міст. Адже раніше, наприклад, до Львова можна було літати тільки з Києва. Володимир Буряк також зазначив, що з 28 травня стартує рейс «Запоріжжя – Батумі» (вильоти – щовівторка, щоп’ятниці та щонеділі).

URL: https://zp.gov.ua/uk/articles/item/9273/z-zaporizhzhya-teper-mozhna-bude-litati-do-odesi-ta-lvova