ТОВ «ЗАПОРІЖХЕНДЛІНГ» ВИЗНАНА ЯК КОМПАНІЯ РОКУ 2019! (2020-03-11)

За вагомий внесок у розвиток економіки країни, здобуття права першості в галузі та відмінну динаміку розвитку підприємства ТОВ «ЗАПОРІЗЬКА ХЕНДЛІНГОВА КОМПАНІЯ» офіційно визнана як КОМПАНІЯ РОКУ 2019.
Цей статус підтверджує, що підприємство є надійним партнером, престижним роботодавцем та пропонує якісні послуги. Присвоєння відзнаки – це підтвердження досягнень компанії при веденні бізнесу, її першості та лідерства у галузі.
Крім того, генеральному директору ТОВ «ЗАПОРІЖХЕНДЛІНГ» Павелко Віталію за високий професіоналізм, ефективне управління та вагомий внесок в розвиток економіки присвоєно почесне звання КРАЩИЙ КЕРІВНИК РОКУ 2019!
Нагорода надається виключно кращим компаніям та керівникам у різних галузях економічної діяльності та затверджується Всеукраїнським галузево-аналітичним центром, Асоціацією економічного співробітництва та розвитку підприємництва та компанією INTERNATIONAL BUSINESS COMMUNITY.
За результатами проведеної аналітики ТОВ «ЗАПОРІЖХЕНДЛІНГ» віднесено до числа рекомендованих компаній галузі та включено до реєстру Кращих постачальників товарів і послуг та Реєстру надійних та інвестиційно привабливих підприємств.

  • Відзнака «КОМПАНІЯ РОКУ – 2019» є дуже важливою для нашого підприємства, адже є підтвердженням ефективності його діяльності та внеску у розвиток не тільки Запорізького регіону але й України в цілому! – підкреслив генеральний директор Павелко Віталій. – Отримані нагороди – це результат кропіткої роботи усього персоналу ТОВ «ЗАПОРІЖХЕНДЛІНГ» і заслужений авторитет та визнання в очах клієнтів, колег та партнерів!».

Прес-служба
ТОВ «ЗАПОРІЖХЕНДЛІНГ»