ТОВ «ЗАПОРІЖХЕНДЛІНГ» вітає колектив Запорізької ТПП із ювілеєм! (2020-02-14)

12 лютого у виставковому центрі «Козак-Палац» відбувся урочистий захід на честь ювілею Запорізької торгово-промислової палати.

Привітати представників Запорізької торгово-промислової палати з ювілеєм прийшли керівники міської та обласної влади, підприємств та організацій області, представники дипломатичних установ та іноземних місій.

Міський голова Володимир Буряк особисто привітав членів Палати, а найкращим підприємствам і працівникам вручив грамоти від міської ради за розвиток підприємництва в Запоріжжі.

— Сьогодні ми відзначаємо справжнє свято — 80 років з дня заснування Запорізької торгово-промислової палати. Її знають не лише в нашому регіоні, а і у всій Україні та навіть за її межами. Для розвитку нашого міста є дуже корисною і співпраця торгово-промислової палати з іноземними партнерами. Завдяки цьому за кордоном наше місто знають, як перспективне для розвитку бізнесу. Тому я хочу побажати всій великій команді Запорізької торгово-промислової палати успіхів та процвітання, — сказав Володимир Буряк.

На урочистому заході були присутні і почесні гості з торгово-промислової палати України. Серед них і перший віце-президент, генеральний секретар ТПП України Михайло Непран. Від імені президента ТПП України він привітав усіх присутніх зі святом та вручив пам’ятні знаки підприємствам, співпраця з якими допомагає розвитку України. Серед нагороджених — ТОВ «ЗАПОРІЗЬКА ХЕНДЛІНГОВА КОМПАНІЯ».

Почесний Диплом Президії ТПП України і Подяку за багаторічну плідну співпрацю і підвищення бізнес-розвитку Запорізького регіону отримав генеральний директор ТОВ «ЗАПОРІЖХЕНДЛІНГ» Віталій Павелко.

— Запорізька торгово-промислова палата є найкращою в Україні. На сьогодні вона є найбільшою в регіоні бізнес-асоціацією, яка об’єднує передових підприємців та промисловців. Мета нашого співробітництва — створення сприятливих умов для пасажирів та авіаперевізників у Міжнародному аеропорту «Запоріжжя», розвиток аеропорту як транспортних воріт Запорізького регіону. І Запорізька торгово-промислова палата повністю підтримує нас в цьому, — підкреслив генеральний ТОВ «ЗАПОРІЖХЕНДЛІНГ» Віталій Павелко.

Вітаємо колектив Запорізької торгово-промислової палати із 80-ти річним ювілеєм!!!