ТОВ «ЗАПОРІЖХЕНДЛІНГ» — КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ РЕЙТИНГУ «ЗІРКА ЯКОСТІ 2015» (2015-07-24)

stella ukr_250x0_ca1ТОВ «ЗАПОРІЗЬКА ХЕНДЛІНГОВА КОМПАНІЯ» увійшло в число номінантів Національного рейтингу якості товарів та послуг «Зірка якості» і отримало статус «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ 2015»!

 

ТОВ «ЗАПОРІЖХЕНДЛІНГ» за результатами Рейтингу якості зайняло лідируюче місце за економічними показниками, що свідчить про надійність і фінансову стабільність компанії, незмінно високу якість послуг для пасажирів та членів екіпажу і досягнення переваги в бізнесі серед підприємств, що працюють в Україні!

 

Рейтингова програма «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ» від Національного рейтингу якості товарів та послуг «Зірка якості» адресована керівникам та всім спеціалістам компаній, які завдяки плідній праці та професіоналізму зробили значний вклад в розвиток економіки України. Рейтинг свідчить про інвестиційну привабливість підприємств для інвесторів і банків, інформує партнерів про стан компаній. Підприємства що використовують новітні стандарти у своїй роботі та застосовують їх у виробництві своїх товарів та послуг, отримують право використовувати логотип «Зірка якості».

 

Метод порівняльного аналізу економічних показників затверджений Комітетом Економічного Розвитку (Committee for Economic Development) і Колегією З’їздів (The Conference Board).

 

Рейтинг складається на базі офіційних даних Державних статистичних органів України, і виключає вплив людського фактору в прийнятті рішення. Це єдина в Україні система – неупереджена, комплексна, об’єктивна, прозора, що визначає лідерів, які досягли переваги в бізнесі на основі принципу ранжування показників діяльності підприємства за звітний період серед всіх суб’єктів господарювання незалежно від форм власності.

 

ТОВ «ЗАПОРІЗЬКА ХЕНДЛІНГОВА КОМПАНІЯ» отримало статус «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ 2015» і Почесну нагороду «Зірка якості 2015», а директор Павелко Віталій Юрійович – «Орден якості» за вагомий внесок в розвиток економіки України і високий професіоналізм!

 

Також були нагороджені головний інженер ТОВ «ЗАПОРІЖХЕНДЛІНГ» Андреєв Сергій Олександрович та начальник комерційної служби Павелко Андрій Юрійович за особистий вклад у розвиток підприємства, професіоналізм та видатні трудові досягнення!

 

Отримані нагороди – це результат кропіткої роботи і заслужений авторитет в очах клієнтів та партнерів!!!